Contact

Vragen?

Bij vragen over de accommodaties kan je het best contact opnemen met de desbetreffende aanbieder. Bij vragen en/of suggesties over onze service kan je het contactformulier op deze pagina invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Samenwerken of Suggesties?

Mis je bepaalde accommodaties die goed op onze website zouden passen? Heb je opmerkingen of suggesties om onze service of website te verbeteren? Of heb je een voorstel voor een samenwerking? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van je! 

Veel Gestelde Vragen

Betaal ik extra als ik boek via deze website?

Nee, als je een boeking maakt via deze website betaal je niets extra. Je word doorgestuurd naar de aanbieder waar je veilig een boeking kunt doen voor de dezelfde prijs die je anders ook zou betalen. Boutiquehotelgriekenland.nl ontvangt een commissie van de partners waar wij mee samenwerken.

Is Boutiquehotelgriekenland.nl een reisaanbieder?

Nee, wij bieden zelf geen reizen aan maar hebben een selectie gemaakt van het aanbod van andere reisaanbieders. Via deze website word je doorgelinkt naar de desbetreffende aanbieder waar je kunt boeken.

Met welke aanbieders werken jullie samen?

Wij werken alleen samen met bekende en betrouwbare aanbieders , waaronder Booking.com.

Wat als ik een vraag heb over een accommodatie?

Bij vragen over accommodaties kan je het beste contact opnemen met de desbetreffende aanbieder.

Kan ik mijn vakantie annuleren?

De annuleringsvoorwaarden kunnen per aanbieder verschillen. Kijk dus goed tijdens het boeken welke annuleringsvoorwaarden worden aangeboden. 

waarom zou ik boeken via Boutiquehotelgriekenland.nl?

Ons doel is om jou te helpen het boeken wat makkelijker te maken. Omdat wij het grootste zoekwerk al voor je gedaan hebben bespaar je veel tijd tijdens het zoeken naar je ideale vakantiebestemming

Wat voor accommodaties kan ik vinden op Boutiquehotelgriekenland.nl?

Op Boutiquehotelgriekenland vind je luxe hotels, charmante boutiquehotels en trendy appartementen.  Zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, comfort en een stijlvol interieur met oog voor detail. Wij richten ons op accommodaties binnen heel Griekenland

Staat je vraag er niet tussen?

Heb je een andere vraag voor ons? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze pagina. Wij helpen je graag verder!

Logo Boutique Hotel

Bestemmingen

Athene

Kreta

Kos

Rhodos

Kefalonia

Samos

Corfu

Cycladen

Zakynthos

Thema's

Hotels met Privé Zwembad

Hotels aan het Strand

Services

Bagageservice

Auto Huren

Parkeerservice

Excursies

Toegangsbewijzen