Excursies

Griekenland is een prachtig land met een rijke geschiedenis en vele bezienswaardigheden voor jong en oud. Het kan handig zijn om je excursies al voor je vertrek te regelen. Zo bespaar je tijd tijdens je vakantie en voorkom je teleurstelling als de excursie die je graag wilde doen al volgeboekt blijkt te zijn. Hieronder hebben wij alvast wat tips voor leuke uitstapjes die je kunt doen tijdens je vakantie in Griekenland.

Bekijk hier meer leuke dingen om te doen tijdens je vakantie naar Griekenland→

Hier zijn nog enkele interessante excursies die je kunt doen in Griekenland:

 1. Bezoek de Akropolis van Athene en het Parthenon: Dit is een van de meest iconische bezienswaardigheden van Griekenland en biedt een fascinerende blik op de oude Griekse beschaving.
 2. Verken de oude stad Delphi: Delphi was een belangrijk religieus centrum in de oudheid en herbergt enkele van de meest indrukwekkende archeologische vondsten van Griekenland.
 3. Ontdek de oude stad Olympia: Deze stad was de geboorteplaats van de Olympische Spelen en biedt bezoekers een glimp van de oude Griekse sportcultuur.
 4. Maak een boottocht naar Santorini: Dit eiland staat bekend om zijn prachtige uitzichten en adembenemende zonsondergangen. Het is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de mediterrane sfeer.
 5. Bezoek het historische centrum van Rhodos: De stad Rhodos heeft een rijke geschiedenis en staat vol met middeleeuwse kastelen, kerken en paleizen.
 6. Verken de Samaria-kloof op Kreta: Deze prachtige kloof is een van de langste in Europa en biedt wandelaars een adembenemend uitzicht op de natuurlijke schoonheid van het eiland.
 7. Bezoek het eiland Corfu: Corfu heeft prachtige stranden, een rijke cultuur en een bruisend nachtleven. Het is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de mediterrane levensstijl.
 8. Maak een boottocht naar het eiland Hydra: Dit prachtige eiland heeft geen auto’s en biedt een rustige, ontspannen sfeer. Het is een geweldige plek om te zwemmen, te wandelen en te genieten van de zon.
 9. Bezoek de eilanden Mykonos en Santorini: Deze eilanden zijn bekend om hun prachtige stranden, kristalheldere wateren en bruisende nachtleven.
 10. Verken de oude stad Korinthe: Deze stad was ooit een belangrijk handelscentrum in de oudheid en biedt bezoekers een fascinerende kijk op de geschiedenis van Griekenland.
 11. Maak een boottocht naar de eilanden Sporaden: Deze eilanden staan bekend om hun ongerepte schoonheid en bieden bezoekers een rustige, ontspannen sfeer.
 12. Bezoek het eiland Kefalonia: Dit prachtige eiland heeft prachtige stranden, een rijke cultuur en een bruisend nachtleven. Het is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de mediterrane sfeer.
 13. Ga snorkelen of duiken bij de eilanden Zakynthos en Kreta: Deze eilanden hebben enkele van de mooiste onderwaterlandschappen van Griekenland en bieden een geweldige ervaring voor liefhebbers van de zee.
Logo Boutique Hotel

Bestemmingen

Athene

Kreta

Kos

Rhodos

Kefalonia

Samos

Corfu

Cycladen

Zakynthos

Thema's

Hotels met Privé Zwembad

Hotels aan het Strand

Services

Bagageservice

Auto Huren

Parkeerservice

Excursies

Toegangsbewijzen