Over Ons

Ken je dat? Op social media zie je overal de meest bijzondere en mooie hotels voorbij komen, maar als je dan gaat zoeken blijkt dat nog niet zo eenvoudig te zijn. Vaak moet je tientallen websites afspeuren en kost het je uren achter de computer op zoek naar die ene perfecte accommodatie.

Dat is vanaf nu verleden tijd, want bij Boutiquehotelgriekenland.nl hebben wij al het zoekwerk al voor je gedaan. Dagelijks speuren wij voor jou het internet af op zoek naar de pareltjes en die plaatsen we op onze website.

Bij Boutiquehotelgriekenland.nl vind je de mooiste luxe en – boutiquehotels en trendy appartementen op de leukste plekjes in Griekenland.

Bijzondere accommodaties die jouw vakantie of stedentrip onvergetelijk maken. Allen door ons persoonlijk geselecteerd op stijl, kwaliteit, luxe en comfort.

Ons doel met deze website is het boeken voor jouw makkelijker te maken. Laat je inspireren en droom weg bij alle mooie foto’s. Heb je jouw droombestemming gevonden? Dan boek je direct en veilig bij bekende en betrouwbare aanbieders. Wij werken o.a. samen met Sunweb, Booking.com, Elizawashere, Vakantiediscounter, Travelstore.nl ,Vakanties.nl

 

Uniek aanbod van luxe boutiquehotels, zorgvuldig door ons geselecteerd

Bespaar jezelf urenlang zoeken naar die ene perfecte accommodatie

Boek veilig en snel bij bekende en betrouwbare aanbieders

Wekelijks nieuwe hotels

100 % onafhankelijk

Boutique Hotel Griekenland
Logo Boutique Hotel

Bestemmingen

Athene

Kreta

Kos

Rhodos

Kefalonia

Samos

Corfu

Cycladen

Zakynthos

Thema's

Hotels met Privé Zwembad

Hotels aan het Strand

Services

Bagageservice

Auto Huren

Parkeerservice

Excursies

Toegangsbewijzen