Services

 

Voor meer gemak en flexibiliteit tijdens je reis, kun je hier extra diensten vinden om aan deze behoeften te voldoen. Zo hoef je op vakantie nergens meer aan te denken en kun je volop van je reis genieten.

Een van de meest populaire extra diensten is het boeken van een vliegticket. Op onze website vind je zowel pakketreizen inclusief vlucht, als hotelreserveringen zonder vlucht. Boek je enkel een hotel dan kun je hier voordelige vliegtickets zoeken en vergelijken van meerdere maatschappijen om je reis te plannen.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een auto te huren op de plaats van bestemming, wat handig kan zijn voor het verkennen van de omgeving. Vaak staat de huurauto al voor je klaar op het vliegveld. Wel zo makkelijk!

Een andere extra dienst is het laten bezorgen van bagage op de plaats van bestemming. Dit kan vooral handig zijn voor reizigers die veel bagage hebben of die op doorreis zijn en hun bagage niet willen meenemen tijdens hun tussenstop.

Als je graag excursies of leuke uitstapjes wilt maken op de plaats van bestemming kan het handig zijn dit vantevoren te regelen of vast toegangstickets te boeken. Zo besteed je de tijd ter plaatse efficiënt en voorkom je dat populaire excursies volgeboekt zijn.

Tot slot is er de mogelijkheid om een parkeerplaats te reserveren op de luchthaven. Dit kan handig zijn voor reizigers die met de auto naar de luchthaven komen en hun auto veilig willen achterlaten tijdens hun reis.

 

 

 

Logo Boutique Hotel

Bestemmingen

Athene

Kreta

Kos

Rhodos

Kefalonia

Samos

Corfu

Cycladen

Zakynthos

Thema’s

Hotels met Privé Zwembad

Hotels aan het Strand

Services

Bagageservice

Auto Huren

Parkeerservice

Excursies

Toegangsbewijzen

Social